sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateOprișan pune iar vrâncenii pe primul loc

Oprișan pune iar vrâncenii pe primul loc

Puterea baronului Marian Oprișan în PSD se va încheia astăzi, după congresul partidului, odată cu predarea mandatului de vicepreședinte la nivel național către oamenii lui Liviu Dragnea. Oprișan nu și-a mai depus candidatura pentru un post de vicepreședinte, întrucât noua conducere a PSD a stabilit că vicepreședinții de la nivel național nu pot fi și lideri ai partidului la nivel județean. Într-o postare pe Facebook, Oprișan explică de ce nu a mai dorit să candideze.

„Prietenii m-au întrebat, miraţi, de ce nu candidez la funcţia de Vicepreşedinte PSD? Le-am răspuns că pentru mine funcţiile nu sunt importante… mai importanţi sunt vrâncenii mei, familia mea.
Pentru a candida la funcţia de Vicepreşedinte PSD ar fi trebuit să renunţ la calitatea de preşedinte al PSD Vrancea! Eu nu am putut face această alegere…nu m-a lăsat sufletul.
Le-am explicat prietenilor mei: “În istoria acestei naţiuni vrâncenii au fost oameni liberi şi demni. Nu puteam să aleg altceva decât au ales ei de-a lungul istoriei. Am ales demnitatea căci, de fiecare dată am fost susţinut şi sprijinit cu demnitate de aceşti oameni!”
Mi-au răspuns: “Ai făcut bine Marian! Caracterele puternice se văd în astfel de situaţii!”
Pentru mine vrâncenii au fost, sunt şi vor fi mereu pe primul loc!”, a scris Marian Oprișan pe Facebook.

Comentariul nostru ar fi: de ce nu i-a pus pe primul loc pe vrânceni în ultimii 3 ani, când a fost mai mult în vizită prin judeţul pe care spune că-l iubeşte aşa de mult?


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu