Mișcarea Populară Vrancea, sute de adeziuni noi în 2016

0
38

Astăzi a avut loc ședința Comitetului Executiv Național al Mișcării Populare. Organizația Vrancea a fost reprezentată de președintele filialei județene, Costică Stelescu, secretarul general Dan Dumitru, candidatul la primăria Garoafa, Ionel Brăileanu și reprezentantul Organizației de Tineret. La ședință s-a făcut o evaluare a organizațiilor județene și a activităților desfășurate până acum.
„Organizația Vrancea a primit un calificativ între bine și foarte bine, fiind printre primele organizații județene în ceea ce privește numărul de noi membri. De la 1 ianuarie și până acum, noi am înregistrat 570 de adeziuni. Preocuparea noastră principală va fi să alcătuim listele de candidați în toate localitățile pentru alegerile locale, și, avem libertatea de a semna protocoale și alianțe la nivel local”, ne-a declarat președintele MP Vrancea, Costică Stelescu.
Popularii speră ca până pe data de 20 martie să întocmească listele de candidați în toate localitățile din județ. În perioada preelectorală un grup de 5 parlamentari ai Mișcării Populare va coordona și analiza activitatea tuturor organizațiilor județene.