sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateVIDEO Oprișan s-a făcut preş în faţa lui Iohannis și a ajuns...

VIDEO Oprișan s-a făcut preş în faţa lui Iohannis și a ajuns la Beciul Domnesc

Cel mai scump festival din țară, Bachus, s-a deschis în această seară la Focșani, după aceeași rețetă veche și obosită, avându-l ca personaj principal pe baronul Oprișan.

Doar discursul său din acest an a fost altul, în care nu a mai făcut vorbire deloc de Victor Ponta, Liviu Dragnea sau realizările guvernării PSD, ci mulțumirile sale s-au îndreptat direct spre președintele Klaus Iohannis (secunda 40), care a fost reprezentat la Focșani de consilierul prezidenţial Andrei Muraru, pe al cărui nume Oprişan n-a ştiut să-l spună. Se pare că baronul a uitat că, în urmă cu un an, el şi acoliţii lui umblau prin Vrancea spunând tuturor că Iohannis le va vinde copiii, astăzi s-a făcut cu uşurinţă preş în faţa unei audienţe slabe.

IMG_8723

“Vreau să mulțumesc președintelui României, Klaus Werner Iohannis, care astăzi ne-a trimis un mesager, pe consilierul prezidențial al domniei sale care este alături de noi”, a spus Oprișan mulțimii.

De ce a ales să-i mulțumească Oprișan lui Iohannis, cu puțin timp înainte de un deznodământ în dosarul său de corupție de la Cluj, vă lăsăm pe voi, cititorii, să vă exprimați.

După discurs, Oprișan a plecat direct spre „Beciul Domnesc”, o clădire cu” ziduri groase și reci”, unde îl aștepta cohorta de primari și vreo câțiva președinți de consilii județene din zona de sud-est a țării.

IMG_8715


ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu