Mișcarea Populară aruncă o femeie în bătălia electorală pentru Primăria Mărășești

0
268

Mișcarea Populară Vrancea și-a desemnat candidatul pentru postul de primar al orașului Mărășești. Este vorba de un cadru didactic recunoscut și apreciat în orașul martir: Virginia Costea, profesor pentru învățământul preșcolar la Școala Gimnazială ”Ecaterina Teodoroiu” din Mărășești. Este căsătorită, are două fete și a condus această unitate de învățământ până la venirea USL-ului la putere, în anul 2012.
”Doamna Virginia Costea este un cadru didactic competent, cu o bună pregătire profesională și dă dovadă de seriozitate și responsabilitate în activitatea pe care o desfășoară. Este un bun organizator, cu o ținută morală ridicată, perseverent. Prin intermediul ultimului său proiect de suflet – „Un start bun în viață” – a reușit să mobileze o clasă de grădiniță și să o doteze cu materiale didactice. Copiii au frecventat grădinița de la vârsta de doi ani. Acum, proiectul este oprit din cauza actualei administrații locale care nu a mai dorit continuarea lui. Ne bucurăm că dorește să se implice în politică și în administrația locală. Suntem convinși că oamenii din Mărășești vor aprecia acest lucru și o vor vota pe doamna Virginia Costea pentru postul de primar al orașului”, a declarat președintele Mișcării Populare Vrancea, Bogdan Nechita.
Virginia Costea lucrează de 37 de ani în învățământ și are ca slogan electoral „O față nouă, un viitor nou”. Este pentru prima dată când se hotărăște să intre în lupta electorală pentru cea mai importantă funcție din administrația orașului Mărășești, cea de primar. Speră ca experiența la catedră și în relaționarea cu oamenii o va ajuta și în postura de candidat și, ulterior, de edil șef al orașului Mărășești. ”Premiza de la care pornesc este aceea că, înainte de a fi politician, sunt un cetățean al orașului Mărășești, un om al oamenilor, pentru oameni. Știu ce pot să fac, știu să interacționez cu oamenii. Vreau ca administrația locală să fie cu adevărat în slujba cetățeanului și nu a intereselor unor persoane. Ușa Primăriei Mărășești va fi deschisă pentru toți cei care au ceva de spus, au o problemă sau o propunere pentru dezvoltarea comunității noastre”, a declarat candidatul Mișcării Populare la Primăria Mărășești, Virginia Costea.