Oprişan: 50 de ani de viaţă, un sfert de secol de baronat. Detalii de la petrecere! (Video)

1

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a sărbătorit 50 de ani de viaţă la un restaurant din Odobeşti, cu 250 de invitaţi. Unii primari au ales să vină la petrecere cu maşinile primăriilor pe care le conduc. La petrecere au participat şefi de instituţii, primari, consilieri locali şi judeţeni, precum şi parlamentari.

Petrecere cu candy bar din fructe şi flori albe, nu roşii

Invitaţii au început să vină de la ora 18.oo, însă baronul de Vrancea, sărbătoritul, nu a catadicsit să apară nici la ora 20.oo. La petrecere au participat şi prefectul judeţului dar şi alţi funcţionari publici. Se pare că, la 50 de ani viaţă, lui Oprişan nu-i mai plac florile roşii – simbolul partidului din care face parte, alegând ca la petrecere să aibă exclusiv flori albe. Contactat de reporterii Vrancea24.ro, Oprişan nu a dorit să comenteze felul în care ales să îşi serbeze jumătate de secol de viaţă.

1 COMENTARIU

  1. Ati vazut si voi ca Oprisan a iesit curat cu justitia ….ceilati politicieni de la PDL,PNl ..sunt arestati pentru furt …In Vrancea d-l Oprisan nu are contra candidat ….PSd Vrancea are in spate oameni valororasi …Fostul director de la ISH ..este la PSd …Acest partid de cate ori a fost la putere si-a tinut promisiunile ….de asta nu si-a schimbat numele ….Cei ce au votat PDL-ul s-au inselat ….au fost calcati in picioare …de asta s-au desfintat ….Daca conduceau bine …isi pastrau numele …bine politicienii din acest partid s-au dus la PNL…pregatesc o noua lovitura populatiei ….Te frigi o data …se intampla …daca te frigi si a doua oara …inseamna ca esti prost ….De asta-i buna democratia …Americanii stiu asta ….Romania in democratie …s-a demolat …Cine a facut-o? Noi …

Comments are closed.