Viceprimarul Iorga, satisfăcut de prestația unei crăciunițe portocalii

0
810

Aseară, la concursul dintre licee organizat de Consiliul Local al Tinerilor din Focșani, sub denumirea inițială de ”Moș Crăciun european”, devenit ulterior internațional și redevenit european, cei mai satisfăcuți au fost viceprimarul Iorga, consilierul local Ion Mersoiu și, evident, primarul tinerilor care a adjudecat totul pentru liceul de la care provine.

12394615_944676888983952_1938352755_o

Juriul, ales frumos după sprânceană, a fost ”mituit” cu reprezentația de zile mari a unei crăciunițe de la Colegiul Cuza (probabil în afara concursului, dar oricum nu a mai contat, erau și probleme de sunet ”ho, ho, ho”!).
Crăciunița, costumată adecvat, a fost atât de copleșită de dorința de a-i orbi pe cei doi membri ai juriului din partea Primăriei, încât erotismul ei a clocotit atât de tare până și-a țintuit și partenerul pe scaun.

iorga
Ce să mai! Președintele juriului , viceprimarul, s-a sfătuit cu consilierul său, mâna stângă, și a oferit trofeul colegiului de la care a sosit crăciunița, cu scuzele de rigoare că au uitat să-i monteze și o bară în mijlocul scenei!
Cârcotașa de serviciu, însă, l-a întrebat pe viceprimar dacă asemenea moment este dedicat și liceenilor din sală sau doar adulților?
”Este adevărat că a fost o surpriză și pentru noi și poate că nu a fost cel mai nimerit moment pentru un asemenea concurs”, a răspuns viceprimarul cu jumătate de zâmbet.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentEvadatul de la Mîndrești este încă liber
Articolul următorDragnea şi-a chemat baronii la vânătoare de oameni şi animale