joi, iulie 18, 2024
AcasăSocietateDouă luni de prohibiție la pescuit

Două luni de prohibiție la pescuit

În perioada 10 aprilie – 8 iunie 2016, se instituie măsuri de prohibiție la pescuit. Jandarmii anunță că îşi vor intensifica acţiunile de prevenirea şi combaterea faptelor în domeniul protecţiei resurselor piscicole şi reglementarea pescuitului.

“În conformitate cu Ordinul nr. 154 din 5 februarie 2016, emis de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale,  privind stabilirea perioadelor şi zonelor de Prohibiţie a pescuitului, precum şi a zonelor de protecţie a resurselor acvatice vii în anul 2016, se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 10 aprilie – 8 iunie inclusiv, iar pentru păstrăvul indigen, păstrăvul curcubeu şi păstrăvul fântânel din 15 septembrie până la data de 31 decembrie”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Vrancea.


ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Sa speram ca fac controale si in zona Pufesti, Domnesti, Burcioaia, Argea, unde in fiecare prohibitie este macel, cu sacii ….

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu