Dilema primarului liberal din Jariştea pentru zilele comunei: paranghelie cu Vijelie sau o simplă sindrofie?

0
2824

Cătălin Toma, primarul liberal al comunei Jariștea, își consultă electoratul cu privire la oportunitatea organizării Zilelor Comunei. Indecis cum să procedeze, acesta și-a abordat pe Facebook concetățenii, invitându-i să se exprime cum doresc să petreacă sărbătoarea programată în toamna aceasta.

Catalin-Toma-primar

“Dragi jărișteni,
În ultima perioadă sunt întrebat tot mai des : Anul acesta se face festival la Jariștea?!
Ca urmare, vă rog să răspundeți sincer la întrebarea:
ORGANIZĂM SPECTACOL cu artiști renumiți SAU NE LIMITĂM la evenimente sportive, socio-culturale?”, se arată în mesajul lui Cătălin Toma către popor.

11220863_620009951469239_6777378996866209570_n
Iar răspunsurile nu au întârziat să apară. Evident, majoritatea celor chestionați a răspuns că vrea distracție la maximum, cu artiști și tot tacâmul. Au fost însă și voci care s-au arătat împotriva petrecerilor.

„Va veni iarna… O să vi-l aducă pe Vijelie să facă pârtie…Să vi-l aducă pe Salam?”, scrie în mesajul său localnicul Ion Grigore. Mai practică, o consăteană a primarului îi sugerează ca banii să-i investească cu folos. „Dacă ne-am schimba modul în care gândim poate am vedea schimbări! Bani investiți fără rost și tot noi o să avem de suferit! Preferăm să petrecem 3 zile și 3 nopți, dar comuna are nevoie de altceva! Oferiți un ajutor bătrânilor, oferiți rechizite copiilor sărmani!”, spune Dorina Lucuța.

Rămâne de văzut ce va înțelege și ce decizie va lua primarul Toma de pe urma mesajelor scrise de localnici, mai ales că se știe că edilii privesc astfel de manifestări și din perspectivă electorală.