sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAdjudDosare penale la regimul rutier: doi șoferi, femeie și bărbat, depistați sub...

Dosare penale la regimul rutier: doi șoferi, femeie și bărbat, depistați sub influența alcoolului, iar un tânăr conducea mașina fără permis

La data de 13.01.2023, ora 18.40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Golești au depistat o femeie, în vârstă de 46 de ani, în timp ce conducea pe raza comunei Milcovul un autovehicul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 15.01.2023, ora 18.15, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic, în com. Obrejița, un autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool în aerul expirat. Conducătorii auto au fost conduși la o unitate medicală, unde le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele acestora polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 14.01.2023, ora 19.20, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au identificat în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. (IPJ Vrancea / foto: arhivă)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu