Primarul Cristi Misăilă, acuzat de hărțuire de juristul Liviu Pogorevici

0
1056

Juristul Liviu Pogorevici, fost șef al Direcției Juridice din cadrul Primăriei Focșani, care a avut un conflict în primăvară cu Marian Oprișan și cu conducerea primăriei de la acea vreme, după ce spune că i s-a reproșat că a adus DNA în Primăria Focșani, are probleme și cu actualul edil, Cristi Misăilă. Potrivit lui Pogorevici, primarul îl hărțuiește permanent, iar astăzi s-a consumat un nou episod. Juristul a fost pus să dea notă explicativă pentru că a participat la ședința de consiliu local.

nota-explicativa-1„Mi s-a imputat că am fost prezent la ședința de consiliu local. Eu lucrez la serviciul care organizează ședințele de consiliu local. Pentru buna desfășurare a ședinței am considerat că este de datoria mea să particip. A fost o ședință publică și au mai participat și alte persoane din Primăria Focșani care nu sunt șefi de servicii. Nu am plecat din Primărie, ci am stat în sală, jumătate de oră, cât a durat ședința. Sunt hărțuit și în comisia de disciplină, unde comisia a fost impusă de primar”, ne-a declarat Liviu Pogorevici.

nota-explicativa-2Primarul Cristi Misăilă ne-a spus însă că salariatul instituției nu avea ce căuta la ședință.

„Dânsul nu avea atribuții de serviciu la ședința de consilu local. A rămas cu idei vechi, din timpul când era director de serviciu. În timpul programului, nu permit funcționarilor să facă altceva decât au în fișa postului. Atribuțiile sale sunt cu totul și cu totul altele”, ne-a spus primarul Cristi Misăilă.

Edilul a lăsat de înțeles că în urma a ceea ce s-a întâmplat astăzi, Liviu Pogorevici să fie introdus din nou în comisia de disciplină, așteptând totuși explicația juristului în legătură cu prezența sa în cadrul ședinței consiliului local.

„Vom vedea ce se va întâmpla. I-am dat un studiu, dar văd că s-a simțit lezat”, ne-a mai spus primarul Misăilă.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVremea se ameliorează în a doua jumătate a lunii noiembrie
Articolul următorTânăr specializat în spargerea garajelor, arestat preventiv