sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSocietateCine va construi baza de tratament cu ape sulfuroase de la Vizantea...

Cine va construi baza de tratament cu ape sulfuroase de la Vizantea Livezi

Primăria Vizantea  – Livezi a stabilit, pe 6 septembrie, câștigătorul licitației pentru desemnarea unui operator privat care, în parteneriat cu autoritatea locală, trebuie să construiască o bază de tratament, în care să utilizeze apele sulfuroase și minerale. Până la data limită, care a fost pe 5 septembrie, au fost achiziționate patru caiete de sarcini și s-au depus trei oferte.

Comisia care a analizat ofertele depuse a stabilit că licitația a fost câștigată de Exter Business Consult SRL Romania, din București, la concurență cu o firmă locală și una din Focșani.

”Societatea câștigătoare are experiență în domeniul turismului, deținând un hotel in centrul Bucureștiului și a depus cea mai mare ofertă. Prin caietul de sarcini, firma se obligă să realizeze studiile de teren, amenajarea teritoriului, obținerea de avize și acorduri, precum și autorizația de construire a unei baze de tratament și a minimum 100 de locuri de cazare în cel mult 2 ani de la semnarea contractului de concesiune. Câștigătorul licitației se obligă să execute lucrările menționat în maximum 4 ani de la semnarea contractului de concesiune și, de asemenea, se obligă să realizeze spații de agrement, spații de joacă pentru copii și spații pentru comercializarea produselor artizanale în cel mult 6 ani de la semnarea contractului de concesiune”, a declarat primarul Dragoș Ciobotaru.

Ca măsură de siguranță, Primăria Vizantea – Livezi a prevăzut o garanție pentru realizarea acestor obiective în valoare de 20.000 de euro depusă înainte de semnarea contractului, precum și rezilierea contractului dacă nu sunt îndeplinite obligațiile asumate.

”Este un obiectiv foarte ambițios pe care ni l-am asumat, autoritățile publice locale și, în special, eu ca primar. Voi veni în sprijinul celor care au câștigat licitația pentru a realiza aceste proiecte care vor contribui decisiv la dezvoltarea comunei noastre”, a precizat primarul Dragoș Ciobotaru.

Terenul care urmează a fi concesionat are o suprafață de 30.400 mp și se afla în satul Vizantea Mănăstirească, în punctul Canton – Cărbunaru. Accesul până la teren se face pe drum asfaltat, există alimentare cu apă curentă, curent electric de mare tensiune. Terenul se află la limita între zona de locuințe și zona forestieră.

Sursa: Primăria Vizantea Livezi


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu