Un vrâncean consilier al prim-ministrului Ludovic Orban

0
1969
Vrânceanul Florin Silviu Ivan este, de astăzi, consilier personal al prim-ministrului României, Ludovic Orban. Florin Silviu Ivan a anunțat acest lucru într-o scurtă postare pe Facebook. ”Am avut vineri o discuție cu primul ministru. Lămuritoare, spun eu. Nu mă duc în vacanță, mă duc la muncă. Astăzi, când este mai greu ca oricând și nu la un serviciu călduț, de 8 ore. Încerc să-mi aduc contribuția mea infinitezimală la mersul lucrurilor spre mai bine. Îi mulțumesc lui Ludovic Orban pentru ofertă și pentru încredere. Ne cunoaștem de mai bine de 20 de ani. Știe foarte bine care sunt principiile după care îmi ghidez viața și de la care nu voi abdica niciodată.
Nu voi încerca să amputez nimănui elanul critic. Dimpotrivă! Rămân același om care eram și ieri.”, a transmis proaspătul consilier al premierului Orban.
Florin Silviu Ivan s-a născut în comuna Tulnici și a activat, o perioadă, la Radio Tineret Focșani, unde a fost redactor-șef. S-a mutat în București și, apoi, s-a înscris în PNL, unde a deținut și funcții importante. Florin Ivan a mai fost consilier al lui Ludovic Orban, la partid, după ce acesta a preluat șefia PNL.