sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăStiri InterneAvocatul Toni Neacșu, despre tragedia de la #Colectiv: “Am strâns în braţe...

Avocatul Toni Neacșu, despre tragedia de la #Colectiv: “Am strâns în braţe chiar stâlpul de la care a izbucnit incendiul”

Cunoscutul avocat Adrian Toni Neacșu a acordat un interviu pentru avocatura.com, în care își exprimă opinia față de tragedia care a zguduit o țară întreagă. Toni Neacşu este un admirator al acestui gen de muzică și spune că de nenumărate ori a participat la concertele organizate în #Colectiv.

“Sunt unul dintre cei mulţi de vârsta mea care iubesc aceeaşi muzică ca și tinerii care au devenit victimile acestei drame naţionale. Am fost în „Colectiv” la concerte similare şi cel puţin o dată, din cauza aglomeraţiei, am strâns în braţe chiar stâlpul de la care a izbucnit incendiul. M-am gândit că fiul meu mai are câţiva ani şi va participa, sper că alături de mine – dar cu adolescenţii nu ştii niciodată – la manifestările de excepţie, cum a fost cea din acea noapte teribilă, a muzicii pe care o ascultă. Cunoşteam şi urmăream trupa „Goodbye to Gravity”, care făceau un metalcore de senzaţie şi care aveau un viitor internaţional”, a spus Toni Neacșu pentru avocatura.com.

Citiți mai mult AICI


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu