A murit tânăra sportivă din Păunești, Georgiana Onea, care s-a luptat cu o boală nemiloasă

0
6744
Azi noapte a pierdut lupta cu o boală nemiloasă tânăra Georgiana Onea, din comuna Păunești. I-a plăcut sportul de mică și, mai ales, fotbalul, pe care l-a practicat cu pasiune. Din păcate, la un control medical, i s-a descoperit o boală cumplită care îi afecta oasele. A urmat o cursă neîntreruptă și inegală cu boala, în speranța unui final fericit. Mulți vrânceni și nu numai, oameni din lumea sportului, Asociația Județeană de Fotbal Vrancea s-au mobilizat pentru a o ajuta pe Georgiana să învingă boala. La Adjud, pe 11 decembrie 2017, după finala Cupei Municipiului Adjud la minifotbal, s-a organizat o licitație de tricouri în beneficiul Georgianei. La Focșani, pe 9 decembrie 2017, la Sala Sporturilor, a avut loc un meci caritabil de old boys Steaua-Dinamo, cu participarea multor foști fotbaliști internaționali. Alți oameni din sport și vrânceni plecați peste hotare au făcut donații pentru a o ajuta pe Georgiana. A fost și un licăr de speranță, atunci când ea a ajuns la o clinică din Italia. Dar, după o luptă dură, cu multă suferință, boala nu a putut fi învinsă. Georgiana a murit la câteva zile după ce împlinise 21 de ani.
”Când am plecat la drum eram foarte încrezători, Dumnezeu ne-a dat speranțe și sufletul nostru era plin de bucurie. Acum, el a ales că e mai bine să mergi la îngeri pentru că avea nevoie de un suflet curat, frumos și bun ca al tău! Draga noastră Georgiana Onea, mereu rămâi în sufletul și mintea noastă! Îți promit ceea ce am vorbit, că acel turneu va fi mereu în Adjud, pentru a ne aminti de tine! Drum bun spre îngeri și Dumnezeu să te odihnească!”, a transmis profesorul de sport Marian Drăghici, de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Balș” (unde a fost elevă și Georgiana), care s-a implicat în organizarea acțiunilor umanitare în sprijinul Georgianei.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentRecompense financiare pentru cadrele medicale care muncesc în afara programului în cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19
Articolul următorAstăzi a fost cea mai geroasă dimineață din această iarnă