O adolescentă din Păunești are mare nevoie de ajutorul semenilor

0

Georgiana Onea (FC Oneşti) este o tânără de numai 17 ani, elevă în clasa a 11-a la Colegiul “Gheorghe Balş” din Adjud, născută în Păuneşti, județul Vrancea. Pasionată de fotbal, şi-a descoperit acest talent în timpul şcolii, iar visul de a juca fotbal şi l-a împlinit la echipa din Oneşti, Fotbal Club Oneşti, unde joacă din martie 2017.

De curând, a fost diagnosticată cu Sarcomul Ewing, o tumoare malignă osoasă, boală ce i-a fost descoperită tot datorită fotbalului. În urma unei accidentări într-un meci direct, în luna mai a acestui an, Georgiana a fost lovită la gleznă, iniţial medicul spunând că e o simplă entorsă. De atunci nu a mai continuat să joace, iar după trei luni află de fapt că există o tumoare în acel loc. Acum câteva zile a terminat un prim tratament chimioterapeutic, dar, în paşii ei spre vindecare, va trebui să meargă în străinătate pentru a primi ajutor de specialitate. O operaţie destul de costisitoare. De aceea, FCUG răspunde acestui apel făcut de către clubul la care Georgiana a evoluat, FC Oneşti, şi, astfel, toţi suporterii gălăţeni, familii şi prieteni, pasionaţi ai acestui sport, şi care doresc să o ajute, o pot face donând orice sumă, prin jucătoarele noastre, ori direct conducerii, la antrenamentele echipei de săptămâna aceasta. De asemenea, avem 10 fulare marca FCUG pe care le vom dărui contra-cost celor care doresc să le achiziţioneze, preţul fiind de 30 de lei pentru fiecare. Banii vor fi toţi donaţi în acest scop.

Pentru cei ce vor să doneze un ajutor Georgianei nr. cont: RO69BTRLRONCRT0424008501.Contul e deschis pe numele mamei, Onea Mariana Lăcrămioara.
Haideţi să aducem speranţa în viaţa unei copile!
Fii puternică, Georgiana! (sursa: AFC Universitatea Galați)