FOTO Marii fotbaliști au jucat pentru Georgiana

0

Evenimentul ”Football for life” și-a atins scopul. Foștii fotbaliști de la Steaua, Dinamo și Unirea Focșani au oferit o reprezentație de excepție la Sala Sporturilor din municipiul nostru. Tânăra fotbalistă Georgiana Onea a fost și ea prezentă la eveniment și s-a bucurat de spectacolul sportiv și de modul în care oamenii s-au implicat pentru a o ajuta.

Printre cei care au jucat pentru Georgiana s-au numărat Florin Prunea, Ionel Dănciulescu, Dumitru Stîngaciu, Sorin Paraschiv, Eric Lincar, Marius Baciu, Cristian Ciocoiu. De asemenea, au fost prezenți Marcel Pușcaș și fostul arbitru internațional Cristi Balaj. Aseară a avut loc și o licitație. S-au licitat tricoul echipei Steaua de la Sevilla 1986, tricoul lui Alexandru Chipciu, mingi de fotbal cu semnăturile jucătorilor echipelor Steaua și Dinamo, treningul oferit de Helmuth Dukadam. De asemenea, cei prezenți la Sala Sporturilor au făcut donații în 2 urne special amenajate. Din sponsorizări și donații s-au adunat, aseară, circa 24.000 de lei. Totodată, Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN), Ciprian Marica, alți fotbaliști și oameni de afaceri au anunțat că o vor sprijini pe Georgiana. Acțiunile umanitare nu se vor opri, însă aici.

Un nou eveniment caritabil, împletit cu fotbalul, va avea loc luni seară, la Adjud. În pauza finalei Cupei Municipiului Adjud la minifotbal se vor prezenta rezultatele licitației online pentru tricourile donate de fotbaliștii români precum și pentru tricoul marii handbaliste Cristina Neagu. Toți cei implicați speră să se strângă suma necesară (20.000 de euro) pentru ca Georgiana Onea să plece cât mai repede în străinătate, pentru operație și tratament. De asemenea, se mai pot face donații în contul bancar deschis de mama Georgianei, Lăcrămioara Onea, la Banca Transilvania – RO69BTRLRONCRT0424008501.