marți, iulie 23, 2024
AcasăSocietateWorkshop pentru părinți: ”Kinetoterapia în afecțiuni ortopedice”

Workshop pentru părinți: ”Kinetoterapia în afecțiuni ortopedice”

Vineri 29 septembrie 2023, va avea loc o noua sesiune de întâlniri din cadrul proiectului “Școala Părinților”. În cadrul întâlnirii ce va avea loc la sediul Centrului de Zi de Recuperare și Reabilitare Copii cu Dizabilități Focșani, cu începere de la ora 13.30, părinții și toți cei interesați sunt așteptați pentru a dezbate tema: “Kinetoterapia în afecțiuni ortopedice”, moderator kinetoterapeut principal Voicu Adrian.

Atunci când ne gândim la afecțiuni ortopedice ne gândim la acele probleme care ne afectează viața și pe care ar fi bine să le identificăm din timp. Politraumatismele au loc atunci când suferi un traumatism precum: o lovitură directă, forfecare, compresiune sau mecanisme complexe. Printre acestea indentificăm: entorsele, luxatiile și fracturile. Tratamentul se face de urgență atât la locul accidentului cât și la spital, fiind diferit în funcție de cât de complicată este afecțiunea.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare vă puteți adresa Complexului de Servicii Comunitare pentru Copii cu Dizabilități Vrancea, str 8 Martie, nr. 1, telefon 0237.626.766. Acesta este gratuit în limita locurilor disponibile. (sursa: DGASPC)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu