joi, iulie 18, 2024
AcasăComuna meaSIHLEADosare penale la regimul rutier: un șofer fără permis, un șofer băut,...

Dosare penale la regimul rutier: un șofer fără permis, un șofer băut, iar altul sub influența substanțelor interzise

La data de 27 septembrie, ora 09.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești – Postul de Poliție Sihlea au depistat un bărbat, de 27 de ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 2 N, în comuna Dumbrăveni, fără să dețină permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 La data de 27 septembrie, ora 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat de 21 de ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autovehicul în municipiul Focșani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cursul nopții trecute, ora 02.29, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au depistat un bărbat de 55 de ani, din Urechești, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea de domiciliu, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea polițiștilor de a se supune recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul a refuzat. În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu