VIDEO Plouă în Căminul Cultural Năruja și clădirea se degradează pe zi ce trece

0
112

Căminul Cultural Năruja este într-o avansată stare de degradare și a devenit pericol pentru cei care-și desfășoară activitatea acolo. Acum, după topirea zăpezii, localnicii scot apa din clădire cu fărașul. Potrivit conducerii instituției, acoperișul clădirii a fost reparat în 2011, cu banii Obștii Năruja, însă, după cum se vede, lucrările nu au rezistat prea mult. Primarul comunei Năruja, Grigore Mihăeș, susține că a depus un proiect pe fonduri europene, prin AFIR, în valoare de 240.000 euro, care așteaptă aprobarea. Conducerea Căminului a postat pe pagina de Facebook un semnal de alarmă privind starea clădirii.

/

Vă place?… Mie nuuuuuuuu!..
Toată după-amiaza am scos apa cu fărașul din cămin!!!…
Când se vor aproba fondurile europene pentru reabilitarea căminului va fi târziu!!!…Probabil nu va mai fi activitate culturală!!!…
Zăpada de pe acoperișul căminului ne dă de furcă!
Lucrările de acoperire a căminului, din 2011- plătite de Obștea Năruja, executate de echipa domnului Solomon, au fost făcute în „doru lelii”…Și-au luat banii și în urmă…potopul! Dacă l-am somat să vină să repare (ce nu au făcut bine) m-a apostrofat ”Ești cam clonțoasă, cucoană!…”
Acum așteptăm să pice plafonul în capul cuiva!… Sau să se electrocuteze cineva din cauza infiltrațiilor de apă de pe peretele cu panoul electric!!!
Primăria a depus un dosar pentru obținerea de fonduri europene pentru reabilitarea clădirii (toată considerația pentru D-l Primar!), dar nu a fost aprobat… Năruja este o comună prea mică pentru a fi băgată în seamă!!!… Ne zbatem în neputere!!! Așteptăm sugestii!”, a scris directoarea Căminului, pe Facebook. Însă, la scurt timp, postarea a fost ștearsă.