Verde la Teatru are loc anul acesta la Casa de Cultură „Leopoldina Bălănuță”

0
324

În perioada 21-25 august se va desfășura cea de a V-a ediție Verde la Teatru. Ediția aniversară, realizată în colaborare cu Asociația “Pe Aripile Cunoașterii”, va fi sărbătorită într-un spațiu nou, la Casa de Cultură a Sindicatelor Focșani, dar și în Crângul Petrești. “Când am dat <<Undă Verde la Teatru >> la prima ediție nu știam ce o să se întâmple, dar acum știm că acel lucru care era despre noi a devenit pentru voi. Avem aniversarea ediției cu numărul 5 pe 21-25 august și vă așteptăm cu multă căldură de data aceasta la Casa de Cultură Focșani.”

Din programul evenimentului de anul acesta nu lipsesc mult așteptatele spectacole de teatru. Piesele care se vor puse în scenă sunt “Nunzio”, “#PiesăDespreNecinstiți”,” Îngrijitorul”, “Cum am învățat să conduc” și “Menajeria de sticlă”. De asemenea, Păcală va prinde viață pe scena Casei de Cultură pentru publicul de toate vârstele. Pe lângă spectacole de teatru, organizatorii promit și experiențe muzicale magice. Spectatorii se vor reîntâlni cu trupa Parchet în Flăcări, mult îndrăgita Simona Delegeanu și vor face cunoștință cu Frate Gheorghe și ale lui vibrații reggae. Atelierele de teatru, coregrafie și fotografie întregesc programul ediției de anul acesta.

Verde la Teatru susține, printre altele, mișcarea și respectul față de mediul înconjurător în rândul comunității. Dat fiind faptul că unele activități se vor desfășura la Teatrul de Vară, participanții sunt încurajați și anul acesta să își lase mașinile acasă și să pedaleze către Crângul Petrești în cadrul traseelor organizate. Participarea, atât la spectacole cât și la ateliere, este gratuită și se realizează prin formularele care se pot accesa de pe pagina de Facebook a festivalului. Mai multe informații sunt disponibile pe paginile de Facebook și de Instagram ale evenimentului.

.