ULTIMA ORĂ Bărbații reținuți pentru trafic de droguri, arestați preventiv

0

În urmă cu puțin timp, magistrații vrânceni au aprobat solicitarea procurorilor de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele celor doi bărbați reținuți pentru trafic și consum ilicit de droguri și introducere în țară de droguri de risc și mare risc.

Potrivit DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 28.02.2019-01.03.2019, inculpatul  V. I. a introdus în ţară, din Spania, prin intermediul unei firmei de coletărie, cantitatea de 600 de grame de cannabis şi 160 de pastile de ecstasy. La data de  06.03.2019, inculpaţii V. I. şi S. M. D au fost surprinși în flagrant, în localitatea Beclean, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce încercau să comercializeze 100 de pastile ecstasy şi 540 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 15.000 de lei. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au mai fost descoperite alte cantități de cannabis, precum și 33 de comprimate ecstasy și un mini cântar electronic.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea împreună cu polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Galați și Bistrița-Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.