FOTO-VIDEO Regal handbalistic la Focșani, la acest sfârșit de săptămână

0
131

Municipiul Focșani este, la acest sfârșit de săptămână, capitala handbalului românesc. La Sala Polivalentă din Focșani va avea loc, în zilele de 9 și 10 martie, Final Four-ul Cupei României la handbal masculin, eveniment organizat în premieră de municipiul nostru. Tot în premieră, în semifinalele competiției s-a calificat și echipa gazdă, CSM Focșani 2007, care va da piept, în primul meci, cu Politehnica Timișoara, în vreme ce în cealaltă semifinală se vor întâlni eternele rivale Steaua și Dinamo. Astăzi, în foaierul Teatrului Municipal din Focșani, a avut loc o conferință de presă, la care au fost prezenți oficialii Federației Române de Handbal și ai Primăriei Focșani, dar și conducătorii celor patru cluburi calificate.

„Sunt foarte mândru că s-a reușit organizarea turneului final Final Four al Cupei Românei la handbal aici, la Focșani. Cele patru echipe care sunt aici prezente sunt echipele care și-au meritat locul. Câștigarea Cupei României Fan Cuorier dă dreptul de participare într-o cupă europeană”, a spus Sorin Toacsen, din partea FRH.

Primarul Cristi Misăilă a felicitat echipa gazdă pentru această performanță și a îndemnat echipele și suporterii la sportivitate. „Am speranța că toate echipele participante vor da dovadă de fair-play deosebit și suporterii vor face o atmosferă la fel de frumoasă cum o fac suporterii noștri focșăneni la toate meciurile pe care echipa noastră le susține în Sala Sporturilor, care din nefericire are un număr mic de locuri pentru câți doritori sunt”, a spus Cristi Misăilă, primarul municipiului. Pentru suporterii care nu au reușit să își procure bilete se va monta în Piața Unirii un ecran mare, chiar dacă meciurile vor fi transmise în direct la Televiziunea Română.

Vă reamintim programul meciurilor:

Sâmbătă, 9 martie

Ora 15:00: SCM PolitehnicaTimişoara – CSM 2007 Focşani

Ora 17:30: CSA Steaua Bucureşti – CS Dinamo Bucureşti

Duminică, 10 martie

Ora 15:00: Finala mică

Ora 17:30: Finala mare