ULTIMA ORĂ Oprișan pierde, din nou, în justiție, în fața jurnaliștilor. Curtea de Apel Galați i-a respins acțiunea intentată jurnalistului Sebastian Oancea

0
398

Magistrații Curții de Apel Galați s-au pronunțat în procesul intentat de președintele PSD&Consiliul Județean Vrancea, Marian Oprișan, jurnalistului Sebastian Oancea. Judecătorii gălățeni au confirmat soluția dată de Tribunalul Brăila, la începutul acestui an, și au respins acțiunea șefului PSD Vrancea, ca nefondată. Oprișan ceruse daune de 200.001 lei în urma publicării articolului ”Nababii contractelor pe bani publici din județ: deputați, ziariști și sponsori de partid, cu probleme penale”.

Nu este prima dată când Marian Oprișan îl dă în judecată pe jurnalistul Sebastian Oancea și pierde în instanță. Este, practic, a patra acțiune în instanță a lui Oprișan împotriva colegului nostru. Și, de fiecare dată, Oprișan a pierdut. Nu știm dacă, și după acest eșec, șeful PSD Vrancea va înțelege că mai sunt jurnaliști care își fac meseria, dincolo de intimidări, presiuni, oferte, promisiuni, telefoane, interese etc.