Tinerii ALDE Vrancea, premiați în cadrul partidului

0
55
Duminică, 20 martie, s-a desfășurat prima Gală a Premiilor Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor. Încă de la prima ediție, tinerii vrânceni ai ALDE și-au adjudecat premiul pentru ,,Cea mai bună organizație din regiunea 2″ (județele Covasna, Galați, Vaslui și Vrancea ) – Organizația Județeană de Tineret ALDE Vrancea. ,,Este un lucru motivant și important pentru organizație că există această competitivitate și în egală măsură e un eveniment atractiv pentru cei care vor să intre în rândurile noastre”, a declarat Catalina Lupu, președinte TLDE Vrancea.
Pentru desemnarea câștigătorilor a fost apreciată strategia promovării organizaţiilor şi tinerilor liberali potrivit unor criterii esenţiale: meritocraţie, competitivitate, libera iniţiativă.
,,Sunt mândru de colegii mei mai tineri! ALDE Vrancea este o organizație care poate fi dată oricând exemplu pentru felul în care a știut să promoveze tânăra generație. Sunt convins că această primă ediție a Galei Premiilor Tineretului ALDE îi va face să activeze cu și mai mare entuziasm în organizaţiile TLDE. Noi le vom fi alături și îi vom sprijini în a-și construi o carieră politică bazată pe profesionalism și în spiritul liberalismului autentic”, a declarat Ionel Cel Mare, președinte al ALDE Vrancea. (comunicat ALDE Vrancea)