Tamponare cu schimb de șoferi, la Focșani

0

Doi tineri din Focșani sunt cercetați penal după ce unul dintre ei a tamponat o mașină, iar celălalt s-a urcat la volan și a plecat cu autoturismul de la locul accidentului, informează IPJ Vrancea.

La data de 3 decembrie a.c., ora 11.30, pe str. Aleea Echității din municipiul Focșani, un bărbat de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.
Din declarațiile martorilor, după momentul producerii accidentului, la volanul autoturismului s-a urcat un tânăr de 25 ani, din municipiul Focșani, care și-a continuat deplasarea către locuința sa. După ce acesta a fost identificat, a fost testat cu aparatul etilotest, aparatul indicând o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i s-a recoltat o probă biologică în vederea determinării alcoolemiei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a mai stabilit faptul că acesta a încredințat autoturismul bărbatului de 30 de ani, pentru a fi condus pe drumurile publice.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
IPJ Vrancea

Evenimente rutiere
La data de 3 decembrie a.c., ora 17.30, un bărbat de 31 ani, din orașul Panciu, în timp ce conducea un autoturism pe bd. Brăilei din municipiul Focșani, a acroșat și accidentat ușor un bărbat de 59 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce pietonul avea o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;
Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.