Garderobă socială pentru alegătorii focșăneni, cu 6 zile înainte de vot

0
Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a anunțat pe Facebook demararea unui proiect social. Este un proiect destinat să ajute persoanele fără venituri sau care trăiesc în condiții modeste. Cei care au obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte și lenjerii de pat care le prisosesc le pot aduce la containerele special montate în diverse zone din oraș. Reprezentanții autorităților locale și ai bisericii le vor aduna și le vor dona celor aflați în nevoie.
”Am dat start programului „Garderobă Socială”!
Începând de astăzi, focșănenii pot dona haine familiilor cu o situație financiară precară prin intermediul unor containere special amenajate și instalate în municipiul Focșani. 
garderoba-1Programul „Garderobă Socială” este o inițiativă a Primăriei în colaborare cu Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei și CUP Salubritate, prin care cetățenii pot dona haine, încălțăminte și lenjerii de pat pentru a putea fi refolosite. 
Primele 8 containere au fost deja montate în cartierul Sud, urmând să instalăm încă 32 în celelalte zone ale orașului.”
Acesta este mesajul primarului Cristi Misăilă postat pe Facebook. De remarcat că startul acestui proiect social s-a dat (coincidență, nu-i așa?) chiar în ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Iar amplasarea primelor containere pentru colectarea hainelor s-a făcut în cartierul sud (tot coincidență?), acolo unde PSD înregistrează voturi foarte multe la fiecare scrutin. Nu poate fi trecută cu vederea nici implicarea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, omniprezentă la acțiunile liderilor PSD.