joi, iulie 25, 2024
AcasăActualitateSimularea examenului de bacalaureat: astăzi, proba la Limba și literatura română

Simularea examenului de bacalaureat: astăzi, proba la Limba și literatura română

În această săptămână se desfășoară simularea examenului de bacalaureat. Prima probă este astăzi, la Limba și literatura română. Marți, elevii clasei a XII-a vor da simularea la proba obligatorie a profilului, iar miercuri proba la alegere. Simularea la proba scrisă a examenului de limbă maternă este programată joi, 30 martie.
Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Probele încep la ora 9:00. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, începând din momentul în care s-a finalizat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele sunt elaborate pe baza conținuturilor şi a competențelor asociate acestora, conform programelor aprobate de Ministerul Educației. Obiectivele urmărite prin organizarea simulărilor sunt familiarizarea elevilor cu rigorile unei examen real și optimizarea rezultatelor obţinute de către elevi la finalul studiilor gimnaziale/liceale. Subiectele și baremele de la simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat 2023 vor fi disponibile în fiecare zi, după afişarea acestora, pe subiecte.edu.ro. Rezultatele se vor anunța pe 6 aprilie. Notele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu