Premiera „Shop with me” – Milcov Edition

0
6727

O nouă serie de video-uri scurte „Shop with me” se lansează astăzi, 8 august și are ca scop promovarea în special a business-urilor locale din Focșani.

Prima noastră oprire va fi în Centrul Comercial Milcov ce va putea fi redescoperit de către cumpărători printr-o serie exclusivă de video-uri cu diferite tematici. Centrul Comercial Milcov se dorește a fi o alternativă usor accesibilă la marii retaileri din orașul nostru.

Primul video are ca temă cumpărăturile pentru vacanță. Sorina Ene caută costumul de baie perfect, produse și accesorii pentru vacanța la mare și împreună cu ea găsim câteva produse și accesorii pe care le puteți cumpăra și voi din Milcov.

Produsele alese de Sorina nu sunt doar frumoase, ci și foarte accesibile ca pret. În Centrul Comercial Milcov clienții pot găsi mici afaceri locale care reusesc să mențină preturile accesibile in ciuda dificultatilor economice din ultima vreme.

De exemplu, costumele de baie alese de Sorina din magazinul Ambient All costa doar 55 de lei, o rochie-pareo de plaja este 45 de lei, în timp ce produsele pentru bronzare de la @Giuly Professional Care costa in jur de 30 de lei.

Dacă și tu cauți inspirație pentru concediul tău, atunci o să iti placă primul episod „Shop with me” – Milcov Edition.

Printre magazinele care apar în video se numără Ambient All, Giuly Professional Care și Pepco, toate aflate în incinta Centrului Comercial Milcov.