Se montează scena în Piața Unirii. Ce se va întâmpla de Revelion?

0
609
Mai sunt două zile până la trecerea în noul an iar Consiliul Județean Vrancea nu a anunțat, încă, ce se va întâmpla cu spectacolul de Revelion organizat în Piața Unirii din Focșani. Consilierii județeni au aprobat proiectul lui Marian Oprișan prin care se alocă suma de 700.000 de lei, de la bugetul public al județului, pentru organizarea acestui spectacol, însă nu s-a dat nicio informație cu privire la recitalurile din noaptea dintre ani. Până acum, principalul organizator și finanțator, în speță Consiliul Județean Vrancea, nu catadicsise să informeze publicul votant și plătitor cu privire la Revelionul din Piața Unirii. Nu se cunosc ore, artiști, formații, alte evenimente. În schimb, echipamentele pentru scenă au fost, luni, descărcate în centrul orașului.
IMAG0177
Singurele informații pe care le-am primit legate de spectacolul de Revelion au fost din partea Ansamblului Folcloric Țara Vrancei (și astea tot le cererea noastră expresă), care a primit aproape 500.000 de lei din bugetul municipiului Focșani pentru plata câtorva artiști, a momentelor pirotehnice ș.a.
Ca de fiecare dată, spectacolele organizate de autoritățile locale și județene din bani publici, în Focșani, sunt cele mai costisitoare evenimente de acest gen la nivelul întregii țări. În acest an, observăm că din bugetele publice se alocă circa 12 miliarde de lei vechi, o sumă mult mai mare decât în alte județe unde se organizează manifestări similare. Iar după Revelion, Consiliul Județean Vrancea nu va prezenta, în mod public și detaliat, modul în care s-au cheltuit banii publici pe aceste concerte, așa cum procedează de ani buni.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentLinie telefonică de asistență pentru victimele #Colectiv
Articolul următorRugbyst focșănean, erou în Maramureș