sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăOdobestiPovestea tristă a unei familii din Odobești: nu s-au putut bucura de...

Povestea tristă a unei familii din Odobești: nu s-au putut bucura de fetița nou născută

Tragedie într-o familie din Odobești. Au așteptat cu nerăbdare și speranță nașterea unei fetițe, însă nu s-au putut bucura de ea. În loc de petrecere, ei trebuie să se pregătească de înmormântare, deși, pe timpul sarcinii, nimic nu semnala că s-ar putea ajunge la o astfel de tragedie. Iată, mai jos, povestea tristă, pe scurt, așa cum ne-a fost trimisă:

„Pe mămică o cheamă Mirela Păun, sarcina a fost dusă la termen în condiții normale, fără vreo problemă! Săptămâna trecută a fost la control, joi mai exact, i s-a spus că nu există nicio problemă, dar, pentru că deja are 41 de săptămâni, să se interneze duminică pentru a-i provoca nașterea. ”Pentru a o gâdila un pic pe fată”, astea au fost cuvintele doctoriței! Duminică, la ora 9:00, Mirela s a internat … colul închis, fără niciun semn că ar naște! Doctorița a băgat-o la perfuzii, din perfuzie în perfuzie până la 7 seara, când au luat-o niște dureri puternice, timp de jumătate de oră! Durerile i-au trecut, colul tot închis…dar fetei nu i se mai auzeau bătăile inimii. Au chinuit-o pe toate părțile, până au prins bătăile inimii și doctorița râdea – că se joacă fata cu nervii lor. Au băgat-o la ecografie și a început doctorița să țipe la asistente ca să pregătească sala, că e urgență, fata are cordonul înfășurat în jurul gâtului! Au băgat-o în sală, a născut la ora 9:20, fata a plâns, i-au pus-o puțin lângă ea, după care au luat-o, spunând că a aspirat mult sânge! Nu i-au mai zis nimic până duminică dimineață, la ora 5, când au venit la ea și i-au cerut acordul să îi bage fetei plasmă, pentru că e foarte grav, are hemoragie internă și nu îi dau șanse! Fata a murit la ora 2! Ei, cu nesimțire, au țipat la Mirela că fata va fi incinerată! Nu au reușit să facă asta pentru că noi am demarat procedurile legale!”

După această tragedie, familia vrea să afle adevărul, iar cei vinovați să fie trași la răspundere. Instituțiile statului au fost sesizate și s-au demarat anchete interne – Spitalul Județean Focșani și DSP Vrancea. De asemenea, Poliția și Parchetul Vrancea au deschis un dosar penal, în care sunt efectuate verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu