joi, iunie 13, 2024
AcasăSocietatePentru 100 de lei datorie, fiscul te pune pe "lista rușinii" la...

Pentru 100 de lei datorie, fiscul te pune pe „lista rușinii” la sfârșitul lunii aprilie

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea anunță că în ultima zi a lunii aprilie vor fi  publicate  listele restanţierilor care, la 31 martie 2016, înregistrau datorii la Bugetul general consolidat. Listele se vor publica separat pentru debitori – persoane juridice, şi debitori – persoane fizice. Este vorba despre obligaţiile fiscale pentru care s-a împlinit scadenţa sau termenul de plată și diferenţele de obligaţii fiscale principale şi accesorii stabilite prin decizie de impunere, chiar daca pentru acestea nu s-a împlinit termenul de plata. De lista rușinii scapă persoanele pentru care s-au acordat si sunt in derulare înlesniri la plata, daca pentru acestea nu s-a împlinit termenul de plata prevăzut în actul de acordare a înlesnirii, restanțele stabilite in acte administrative fiscale a căror executare este suspendata și obligaţiile fiscale cu termene de plata viitoare stabilite în planul de reorganizare judiciara.

„Important! Nu fac obiectul publicării obligaţiile fiscale restante, al căror cuantum total este sub următoarele plafoane:

  • 500 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de mare contribuabil;
  • 000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de contribuabil mijlociu;
  • 500 lei, în cazul celorlalte categorii de debitori, inclusiv in cazul persoanelor fizice care desfasoara activitati in mod independent sau exercita profesii libere;
  • 100 lei în cazul debitorilor persoane”, anunță Administrația Finanțelor Publice Vranceaa.

 


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu