joi, iulie 25, 2024
AcasăComuna meaPAUNESTIPăuneşti: Un tânăr a furat un autoturism, l-a avariat şi i l-a...

Păuneşti: Un tânăr a furat un autoturism, l-a avariat şi i l-a lăsat la poartă proprietarului

Un tânăr de 18 ani din comuna Păuneşti s-a ales cu un dosar penal pentru mai multe infracţiuni, după ce a avut poftă de o plimbare cu maşina unui localnic:

La data de 20 iulie a.c., ora 06.00, polițiștii din Păunești au fost sesizați de un bărbat de 66 ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 19/20 iulie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras din garajul locuinței sale autoturismul proprietate, iar în data de 20 iulie a.c., ora 05.55, l-au abandonat avariat, în fata locuinței. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, s-a stabilit faptul că vinovat de săvârșirea faptei se face un tânăr de 18 ani, din comuna Păunești, care a condus autovehiculul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale. (IPJ Vrancea)

Hoţi minori, prinşi la Păuneşti
La data de 20 iulie a.c., ora 10.00, polițiștii din Păunești au depistat un tânăr de 18 ani, din localitate, care în perioada 2 iunie-12 iulie a.c., împreună cu alți trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani și cu un minor în vârstă de 16 ani, ar fi săvârșit mai multe furturi pe raza comunei Păunești.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu