Odobeşti: Tractorist cu alcoolemie de 1,04 mg/l

0
21

Poliţiştii din Odobeşti au depistat în trafic un bărbat care conducea un tractor, fără să aibă permis de conducere şi, sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta s-a ales cu dosar penal, informează IPJ Vrancea:

La data de 8 iulie a.c., ora 10.41, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat din comuna Câmpineanca în timp ce conducea un tractor și avea o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice. Totodata, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 iulie a.c., ora 14.00, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr de 24 ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism care radiat din circulație din data de 02.10.2015.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 iulie a.c., ora 15.30, polițiștii din Odobești au depistat în trafic un bărbat de 58 ani, din municipiul Piatra Neamt, județul Neamț, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorca neînmatriculată. Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul ca bărbatul nu posedă permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 iulie a.c., ora 18.50, polițiștii rutieri au depistat un bărbat care conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirata din 02.07.2016. de asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

(IPJ Vrancea)