Locuri de muncă vacante în instituții publice din județ

0
2766

Primăria Orașului Odobești are nevoie de un muncitor necalificat, treapta I. Candidaților care se înscriu la concurs li se cer următoarele: studii medii/studii generale; permis de conducere categoria D; atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR; aviz psihologic și adeverință de sănătate eliberata de medicina muncii. Nu se solicită vechime. Dosarele se depun până pe data de 28 iunie. Pe 6 iulie va fi proba scrisă iar pe 8 iulie interviul. Detalii: Primăria Orașului Odobești, cu sediul în Str. Libertății nr. 113, telefon: 0237/675.224, interior 221, e-mail:  munteanuana@primariaodobesti.ro

Primăria Comunei Păuneşti vrea să angajeze un muncitor în cadrul aparatului de specialitate al primarului – Compartimentul administrativ, gospodăresc, transport. Doritorii au de îndeplinit câteva cerințe specifice pentru a se înscrie la concurs: studii medii/generale/școală profesională; vechimea în muncă: minimum 1 an; permis de conducere categoria B. Până pe 28 iunie se depun dosarele, pe 6 iulie este programată proba scrisă, iar pe 8 iulie interviul. Informații, la Primăria Comunei Păuneşti, telefon: 0237/268.104, e-mail: primaria@paunesti.ro.

Primăria Orașului Mărășești vrea să angajeze un referent gr. II, în Centrul de Zi Socioeducațional al Direcției de asistență socială din subordinea Consiliului Local al Orașului Mărășești. Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat, și să aibă o vechime de minimum 1 an. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 29 iunie. Pe 7 iulie 7 iulie va fi proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Informații suplimentare – Primăria Orașului Mărășești, str. Siret nr. 1, telefon: 0237/260.550.

Școala Gimnazială Chiojdeni are nevoie de un îngrijitor, cu un sfert de normă (0,25 normă). Persoanele interesate au nevoie doar de studii medii și nu se cere vechime. Dosarele pentru concurs se depun până pe 29 iunie. Probele vor fi pe data de 8 iulie: ora 10:00 – proba scrisă; ora 11:00 – proba practică; ora 12:00 – interviul. Detalii, la Școala Gimnazială Chiojdeni, cu sediul în Chiojdeni, Strada Castanilor nr. 72, telefon 0721.379.301.

Comuna Golești vrea să angajeze doi muncitori necalificați, cu studii generale și minimum 1 an vechime în muncă. Înscrierea la concurs se face până pe data de 29 iunie. Pe 8 iulie va fi proba scrisă, pe 11 iulie va fi interviul. Relații, la sediul Primăriei Golești, str. Cotești nr. 2, telefon 0237/212.989, fax 0237/212.989, e-mail: comunagolesti@yahoo.com.

Primăria Comunei Reghiu organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de inspector de specialitate, la Compartimentul secretariat, comunicare și relații internaționale. Doritorii trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniile management financiar-bancar sau managementul activităților informative, precum și vechime de 10 ani în specialitatea studiilor. Termenul de înscriere la concurs este 30 iunie. Pe 8 iulie este programată proba scrisă, pe 12 iulie va fi interviul. Mai multe detalii, la Primăria Comunei Reghiu, cu sediul în satul Șindrilari, comuna Reghiu, telefon 0237/631.010, fax 0237/631.010.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentULTIMA ORĂ Tragedie: toți cei 3 bărbați care curățau fântâna, la Tănăsoaia, au murit
Articolul următor500 de milioane de euro de la UE pentru împăduriri în România