ULTIMA ORĂ Tragedie: toți cei 3 bărbați care curățau fântâna, la Tănăsoaia, au murit

0
2655

UPDATE   ”Forțele de intervenție prezente la fața locului au acționat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru extragerea victimelor din fântână. Din nefericire, cele trei victime, de sex masculin, în vârstă de 42, 32 și 25 de ani, nu mai prezentau semne vitale și au fost declarate decedate de echipajele SAJ. Organele abilitate din cadrul I.P.J. Vrancea efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.”, a transmis ISU Vrancea.

Pompierii militari, cadrele medicale și localnicii de la serviciile locale pentru situații de urgență nu au reușit să-i salveze pe cei 3 bărbați căzuți în fântâna pe care o curățau. Cei 3 bărbați sunt din satul Capra, comuna Boghești, și curățau o fântână a unei familii din comuna Tănăsoaia. Din primele date, bărbații au fost scoși fără suflare din fântână. Doi dintre aceștia sunt frați.

Potrivit ISU Vrancea, după ce s-a anunțat evenimentul, la fața locului s-au deplasat 4 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Totodată, au acționat și alte forțe de intervenție: 1 echipaj din cadrul Stației de Pompieri Podu Turcului, 1 echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, 1 echipaj de la Serviciul de Ambulanță Podu Turcului și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tănăsoaia.Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentULTIMA ORĂ Trei persoane au căzut în fântâna pe care o curățau
Articolul următorLocuri de muncă vacante în instituții publice din județ