La volan, fără documente în regulă

0
136

La data de 30 ianuarie a.c., ora 9.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză avea autorizația de circulație provizorie expirată, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumul public a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 30 ianuarie a.c., ora 12.00, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Odobești – Compartimentul Poliției Rutiere, au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

La data de 30 ianuarie a.c., ora 21.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat pe DN 23, un bărbat, din județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. (sursa: IPJ Vrancea)