Joburi bine plătite pentru români în Dubai

0
149
Dubai Coastline
Țările arabe cunosc potențialul românilor și caută să angajeze cât mai mulți conaționali în companiile din Golf. Nivelul salariilor este decent dar mult mai mare decât veniturile lunare pe care românii le-ar putea obține acasă. De asemenea, angajatorii arabi asigură și cazarea, fie gratuit fie subvenționată într-un anumit procent.
O companie de recrutare caută să angajeze un manager de dezvoltare a afacerii pentru o companie care se ocupă cu gestionarea unor complexuri rezidențiale, vile și apartamente. Candidatul ideal deține cunoștințe solide în domeniul imobiliar și activități conexe, precum și o experiență de cel puțin trei ani în domeniu. Este o persoană dinamică și energică și are spirit antreprenorial. Pachetul salarial depășește 5.000 de dolari pe lună, fiind compus din salariul de bază (3.300 de dolari), bani pentru cazare (1.500 de dolari) și bani pentru transport (350 de dolari). De asemenea, compania mai acoperă un zbor cu avionul pe an și asigurarea medicală și de viață.
Un restaurant din Dubai dorește să angajeze un bucătar șef pentru un salariu de peste 2.700 de dolari pe lună. În plus, angajatorul acoperă și costurile de cazare și transport. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare și să cunoască foarte bine limba engleză. De asemenea, se cere o experiență de cel puțin trei ani în calitate de bucătar șef. Jobul constă în coordonarea echipei de bucătari și organizarea activității legate de mâncare și băutură la standarde profesionale. Persoana trebuie să fie un bun organizator și să fie capabilă să coordoneze persoane, să le motiveze și să dezvolte spiritul de echipă.
O firmă de recrutare caută să angajeze 50 de persoane care să lucreze în mai multe arii ale unui hotel: restaurant, SPA, bucătărie și recepție. Candidatul ideal cunoaște limba engleză la un nivel mediu, are bune capacități de comunicare și relaționare și este o persoană agreabilă și amabilă. Nu este solicitată experiență anterioară de lucru. Venitul minim pornește de la 800 de euro pe lună. Sunt bani care pot fi puși deoparte, în condițiile în care cazarea, transportul, mesele și asigurările sunt plătite de angajator.
Un centru medical din Dubai recrutează 12 medici pe următoarele specialități: anestezie, stomatologie, ortopedie, medicină de familie, neurologie și neurologie pediatrică. Criterii de eligibilitate: un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze, cel puțin cinci ani de experiență în calitate de medic specialist, eligibil de a obține licența de a practica în Emiratele Arabe Unite. Angajatorii promit un salariu foarte atractiv, care va fi negociat în urma interviului, cazare gratuită, bilet de avion inclus, transport zilnic înspre și dinspre spital, suport financiar pentru obținerea licenței și ajutor în obținerea vizei de angajare.