GALERIE FOTO Tectonic Food Fest așteaptă mai mulți ”mușterii” la ediția viitoare

0
160
În perioada 9-11 Iunie, Esplanada Casei de Cultură ‘Leopoldina Bălănuță’ din Focșani a fost locul de poveste a primei ediții TECTONIC FOOD FEST, un festival culinar de tip street food. În cele 3 zile de eveniment am avut de toate, de la ploaie și vânt puternic până la soare arzător de vară. Invitații noștri, atât vendori, prieteni, sponsori sau musafiri au fost încântați de produse, de muzică și de calitatea festivalului.
Peste 15.000 de vizitatori, adulți și copii au trecut pe aleea culinară și o parte din ei au încercat din oferta diversă a invitaților, de la espresso tonic, pizza artizanală, dinede, taco de pește, burrito, pulled pork sau barbeque ribs până la langoși, kurtos și clătite dulci sau sărate, fiecare a avut ce testa și savura. Zone dedicate precum AREA PICI sau PETBAR au avut „mușterii” lor, copii gata să deseneze Marea Carte de Rețete sau să asculte povestea lui Acadel, iar căței mici sau mari au participat la tombola de medalioane și au plecat acasă cu pachețele de mâncare delicioasă. Muzică bună la nivel sonor acceptabil, curățenie, un aspect plăcut al zonei, civilizație, respect, oameni frumoși, prieteni, familie, comunitate, baloane, mâncare faină, bere rece, toate au fost ‘ingrediente’ speciale ale acestui prim eveniment culinar de stradă din Focșani.
Cu speranța că am oferit un weekend plăcut tuturor celor prezenți, așteptăm la ediția următoare mai multi ‘mușterii’ pe alea culinară a Tectonic Food Fest.

Cei interesați de mai multe detalii pot accesa pagina oficială a evenimentului: www.tectonicfestival.ro sau pagina de social media: facebook/tectonicfestival. (comunicat – organizatori Tectonic Food Fest Focșani)