FOTO-VIDEO Magnatul Ioan Niculae a ”binecuvântat” noua familie Lucreția și Cristi Misăilă

0
921
Primarul Focșaniului și-a oficializat relația de iubire cu Lucreția Dumbravă. Cristi Misăilă și-a dorit o nuntă departe de ochii curioșilor, organizând petrecerea de nuntă într-un loc ferit, la popasul Dumbrăvița. Invitații au fost chemați de la ora 18.00, dar unii au ajuns și mai devreme, precum nașul mare, magnatul Ioan Niculae. Printre invitați s-au numărat numeroși angajați din Primăria Focșani, foști și actuali finanțiști, consilierii locali PSD, șefi din Poliția Vrancea, oameni de afaceri, prefectul Sorin Hornea. Nu și-au făcut apariția, în schimb, parlamentarii PSD Vrancea și nici primari PSD (cu excepția celui de la Vânători). Unii dintre participanți au plecat destul de repede la nunta de la Panciu.
Meniul de la nuntă a fost divers și pentru mai multe gusturi – invitații s-au delectat cu scoici, caracatiță, fructe de mare, icre negre, rață, pește etc. Printre cei care au cântat la nuntă s-au numărat membrii Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”, Nico, Pepe și o formație de muzică de petrecere adusă, probabil, de nașul Niculae. De asemenea, în prima parte a petrecerii, desfășurată în aer liber, cu bufet suedez, o formație de viori a întreținut atmosfera.
Discreție totală a fost și în privința ceremoniilor de cununie, civilă și religioasă. Se pare că vineri, 31 august, ar fi avut loc ceremonia cununiei civile, la Vânători (așa se explică și prezența primarului Ionel Lupu la nuntă), la complexul de agrement Stone Park, într-un cadru restrâns. Nu se știe dacă și unde ar fi avut loc cununia religioasă.
loading...