FOTO Florin Piersic, în pelerinaj la Ierusalim alături de vrânceni

0

Credincioșii din județele Vrancea și Buzău au avut o săptămână plină de bucurie și împlinire sufletească. Ei au fost pentru prima dată în pelerinaj la Ierusalim și, în același timp, s-au întâlnit acolo cu marele actor Florin Piersic.  ”Pelerini din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei alături de Maestrul Florin Piersic în Ierusalim.
Cu Binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Ciprian al Buzăului și Vrancei, în perioada 6-11 septembrie, prin Centrul de Pelerinaje Sfinții „Împărați Constantin și Elena”, pelerini cu rădăcini în Vrancea și Buzău, au pornit spre Țara Sfântă pentru a spori în Har și Binecuvântare. Pentru prima dată la Locurile Sfinte, îndeplinindu-și visul de o viață și visul atâtor generații din care se trag, prin pelerinii noștri am adus pe urmele Mântuitorului chiar „Sufletul poporului român” care prin rugăciune, cântare și cuvânt, s-a adăpat la „Izvorul Vieții”.
Mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a călăuzit, formând o adevărată familie duhovnicească, mulțumim Centrului de Pelerinaje Sfinții ” Împărați Constantin și Elena „, prin Domnul Director Valentin-Alexandru Banu, mulțumim Domnului Amir Av, ghidul nostru în Israel, mulțumim Maestrului Florin Piersic pentru bucuria făcută pelerinilor din Vidra, Cilibia și nu numai. Dumnezeu să Binecuvânteze familiile tuturor!”, au scris, pe Facebook, credincioșii din satul Irești, comuna Vidra.