FOTO Elevii de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” se plâng de frig în clase. Conducerea liceului spune că situația nu e așa de rea

0
185

Un elev al Colegiului Național „A. I. Cuza” din Focșani a postat azi, pe pagina de Facebook, mai multe fotografii însoțite de un comentariu privind frigul pe care îl îndură el și colegii săi în clasă.

„Mulțumim Colegiului Național Al. I. Cuza și administrației acestuia pentru una din cele mai mari realizări din istoria omenirii aceasta fiind descoperirea kelvin-ului negativ pe care îl trăim în fiecare dimineață când venim la liceu pe pielea noastră. Sincere mulțumiri și țineți-o tot așa!”, este comentariul unui elev.

În replică, conducerea Colegiului „Cuza” spune că situația nu e așa de rea.

„Avem probleme cu geamurile, care ar trebui schimbate. Eu nu stau îmbrăcată la clasă. Veniți să vă convingeți. Este ușor să faci fotografii și să le pui pe Facebook. Noi am avut ceva probleme ceva mai în urmă, a venit domnul viceprimar Mersoiu la o ședință a Consiliului de Administrație, s-au făcut ceva reparații la punctul termic și situația s-a rezolvat”, ne-a declarat Daniela Sîrghie, directorul Colegiului Național Cuza.

 

FOTO: Facebook