FOTO Corul Parohiei Irești a cântat și încântat la Spitalul Județean din Focșani

0
302

Emoție, colinde, multă dragoste și dăruire din partea colectivului cadrelor medicale pentru copiii internați la Spitalul Județean Vrancea. Copiii din Corul Parohiei Irești, în parteneriat cu Școala Vidra prin domnul director Marius Pintea și copilașii de la clasa doamnei învățătoare Alina Coarcă, la invitația inimoaselor cadre medicale de la Spitalul Județean “Sfântul Pantelimon” din Focșani, au avut nobila misiune de a picura bucurie în inimile copiilor internați în spital, dar și în inimile de aur ale celor ce se ocupă cu tot sufletul de copiii care ajung aici pentru a se face din nou sănătoși. 

Cuvintele sunt prea sărace pentru a descrie sentimentele pe care toți cei prezenți le-au trăit cu această ocazie. A fost încă o dovadă din partea cadrelor medicale , că pentru ei, toți cei care ajung în grija lor nu sunt simpli pacienți , ci devin membrii ai familiilor lor, de care se ocupă ca de și de proprii copii, fapt confirmat și de copiii din cor , care s-au revăzut cu medicii și asistenții de care au fost tratați. De bucurie, au plâns și cei colindați și colindătorii de la Irești, care au ales să își prezinte cu această ocazie noile echipamente primite în dar de la firma vrânceană Laris Copy Shop, prieten vechi și căreia îi mulțumim cu recunoștință.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment , care au făcut posibil și sosirea lui Moș Crăciun cu frumosul Pom de Crăciun și cu generoase daruri pentru toți copiii și în mod special doamnei doctor Ludmila Munteanu, doamnei învățătoare Alina Coarcă, alături de copilași și de părinții lor și mai ales micuțului public, căruia îi dorim din suflet sănătate! (sursa: Corul Parohiei Irești)