Elevii sunt sfătuiți să stea acasă. Ei ar putea fi legitimați pe stradă dacă nu respectă regulile privind prevenirea răspândirii coronavirusului

0
1119
Astăzi, 17.03.2020, la sediul ISJ Vrancea, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea. Pe ordinea de zi au fost prevăzute și măsuri operative vizând gestionarea răspândirii infecției populației cu noua formă de Coronavirus SARS-CuV-2. În urma discuțiilor avute, ISJ Vrancea roagă toți elevii și profesorii din județ să respecte următoarele recomandări:
Evitarea zonelor aglomerate;
Limitarea folosirii bancnotelor și a monedelor;
Reguli stricte de igienă;
Ieșirea pe străzi doar în condiții de maximă urgență;
Evitarea intrării în restaurante, fastfood-uri, cafenele.
Este posibil ca, în această perioadă, dragi elevi, să fiți legitimați dacă ieșiți pe străzi. Vă indicăm să stați cât se poate de mult acasă. Rugăm toți colegii profesori să țină legătura cât mai des, prin mijloace online, cu elevii. Vă rugăm să vă informați doar din surse sigure. Mesajul nostru către elevi, părinți și profesori îndeamnă la calm și responsabilitate.
Orice solicitare către ISJ Vrancea, vă rugăm să o formulați în scris și să o transmiteți pe adresa de e-mail isjvrancea@yahoo.com. (comunicat ISJ Vrancea)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentOvidiu Burdușa: ”Românii din țară și cei care revin din străinătate își doresc aceleași lucruri: să se simtă în siguranță și să fie lângă cei dragi”
Articolul următorVIDEO Frumusețea naturii: berzele ne anunță o primăvară frumoasă