După ce au văzut reacțiile focșănenilor, Oprișan și Misăilă se dezic de propunerea SC Parking de majorare a tarifelor pentru locurile de parcare

0
167

Liderii PSD Vrancea o dau la-ntors în ceea ce privește proiectul de majorare a tarifelor pentru locurile de parcare de reședință din municipiul Focșani. Reacțiile focșănenilor au fost vehemente la adresa preconizatelor majorări de tarife, astfel că președintele PSD Vrancea i-a tras un perdaf primarului său, Cristi Misăilă. Apoi, după câteva ore, însuși primarul s-a ”lepădat” de propunerea de majorare a tarifelor respective, inițiativă adusă în dezbatere publică.

Așa cum ați putut citi în Vrancea24, Primăria Focșani a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind stabilirea noilor tarife pentru parcările din municipiu. Conform proiectului, de la 1 ianuarie 2019, proprietarii de mașini din Focșani ar urma să plătească o taxă de parcare mai mare cu peste 40% decât în prezent. De asemenea, proiectul prevede și alte tarife majorate. Însă, la câteva zile distanță, după apariția inițiativei în mass-media și după reacțiile negative din partea oamenilor, primul care a criticat proiectul inițiat de pesediștii de la Primăria&Parking Focșani a fost șeful lor de partid, Marian Oprișan. La fel ca în cazul proiectului lui Misăilă de instituire a taxei de habitat, șeful PSD Vrancea s-a declarat împotriva inițiativei de majorare a tarifelor pentru parcările de reședință. Mai mult, după câteva ore de la reacția lui Oprișan, primarul Cristi Misăilă se dezice categoric de proiectul oamenilor săi din conducerea SC Parking Focșani!!!! Primarul susține că el nu are nicio implicare în acest proiect, care le-ar aparține în totalitate celor din conducerea societății înființate chiar de Cristi Misăilă. Și, pentru ca teatrul de prost gust să fie total, Misăilă își critică oamenii puși de el și de PSD în SC Parking, catalogându-i drept ineficienți și chiar incompetenți!?!

 

PS – comedia jucată de primarul Misăilă în fața focșănenilor, pe care îi crede lipsiți de orice urmă de inteligență, o vedem pe tot parcursul unui comunicat de presă emis de edilul șef. Misăilă scrie, printre altele, că ”această societate are o schemă de personal destul de stufoasă” și că ”situația actuală dovedește INCOMPETENȚĂ din partea conducerii SC Parking SA” ca și cum el nu ar avea nicio legătură cu membrii PSD, cu prietenii, apropiații, copiii și afinii pesediștilor și ai săi personali, angajați la această societate, pe spinarea/ buzunarul focșănenilor.