Duminică vom afla campioana județului la fotbal, care va participa și în Cupa României

0
200
AJF Vrancea a stabilit programul meciurilor din cadrul finalelor Superligii Vrancei la fotbal. Programul meciurilor este următorul:
– Duminică, ora 11.00, stadionul Măgura Jariștea, finala pentru locurile 3-4: FC Panciu – Siretul Suraia.
– Duminică, ora 13.00: stadionul comunal Gugești, finala mare: CSC Dumbrăveni – Inizio Focșani.
Ambele partide se vor desfășura cu respectarea protocolului medical în vigoare. La cele două partide va fi permis accesul publicului, cu respectarea normelor în vigoare. Pe ambele stadioane vor avea acces fanii, dar nu mai mult de 25 la sută din capacitatea stadioanelor.
Astfel, vor intra la meciuri următoarele categorii de spectatori:
A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului.
C. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului.
La finalul meciurilor de pe cele două stadioane, cele patru echipe vor fi premiate de președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru. Câștigătoarea Superligii Vrancei va reprezenta județul în prima fază națională a Cupei României. (sursa: AJF Vrancea)
loading...