CUP Salubritate Focșani va prelua gunoiul și din comuna Bolotești

0
170

În cursul zilei de astăzi, firma de salubritate va ridica în mod gratuit gunoiul din gospodăriile locuitorilor comunei Bolotești. Apoi, conform conducerii Primăriei Bolotești, CUP Salubritate Focșani va ridica gunoiul din comună, la un tarif de 6,5 lei/persoană/lună.

”În urma problemelor întâmpinate pe parcursul anului 2017 cu cantitatea de gunoi menajer, prețul acestuia precum și problemele imense legate de lipsa spațiului de depozitare, coroborat cu rezultatele consultărilor cu cetățenii, a rezultat o soluție care sigur nu este perfectă dar rezolvă majoritatea problemelor semnalate în decursul timpului. Astfel, începând de astăzi, 05.02.2018 (n.r. ieri), Compania de Utilități Publice Salubritate Focșani este operatorul delegat pentru prestarea serviciilor de salubritate pe raza comunei Bolotești. Au început, deja, contractările, direct cu cetățenii comunei, conform contractului, la un preț de 6.5 lei cu tva/persoană/lună. Condițiile de colectare, transport, program sunt stabilite de contractul în vigoare.
Îndemnul nostru este să încercați să încheiați un astfel de contract, deoarece primăria nu mai poate colecta gunoiul menajer de pe raza comunei Bolotești, acest serviciu fiind delegat în mod legal. Cu cât selecția gunoiului va fi mai mare cu atât mai mult sunt șanse să scadă prețul.
Vă rugăm să citiți în prealabil contractul, în special capitolele 3 și 4 care precizează drepturile și obligațiile prestatorului dar și ale cetățeanului!”, le-au transmis localnicilor oficialii Primăriei Bolotești.