Concurs pentru unul dintre cele mai râvnite posturi din județ: director general al Casei de Asigurări de Sănătate

0
797

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a hotărât să organizeze concurs pentru ocuparea posturilor de conducere din casele județene. În urmă cu circa două săptămâni, CNAS a schimbat aproape toți directorii generali ai caselor județene, aceștia fiind numiți cu delegație. Încă de atunci s-a spus că se intenționează organizarea unui concurs pentru ocuparea acestor funcții. Prin urmare, CNAS a anunțat că organizează concurs pentru ocuparea postului de director general în 38 de case județene, pentru CAS București și pentru casa specială a asiguraților din apărare, ordine publică și autoritatea judecătorească.

Concursul va avea loc la sediul CNAS, pe 26 iunie. Candidații își pot depune dosarele până pe 18 iunie, iar pe 23 iunie se va afișa rezultatul selecției dosarelor. Pe 26 iunie va fi proba scrisă, urmată, în cel mult 4 zile, de interviu. Doritorii trebuie să fie absolvenți de studii superioare și să aibă minimum 7 ani vechime în specialitate. Candidații trebuie să prezinte și un plan de management. Mai multe detalii despre condiții, bibliografie și concurs se găsesc pe site-ul CNAS.

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate este condusă, de două săptămâni, de Marta Harabulă, numită prin decizia președintelui CNAS. În ultimii ani, postul de director general al CJAS Vrancea fusese ocupat, cu delegație, de Emanuela Georgescu.