joi, mai 30, 2024
AcasăSocietateConcurs de eseuri la Colegiul Cuza din Focșani: ”Ce faci când se...

Concurs de eseuri la Colegiul Cuza din Focșani: ”Ce faci când se termină cuvintele…?”

Colegiul Național ”Al. I. Cuza” din Focșani a organizat prima ediție a concursului de eseuri ”Ce faci când se termină cuvintele…?”. Redacția revistei online ,,Cuzavoda47″ a fost implicată în desfășurarea acestui eveniment.Juriul a fost alcătuit din: conf. univ. dr. Aurora Martin, în prezent profesor la Universitatea de Stat Brusov, Erevan, Armenia, Radu Borcea (membru al colectivului de redacţie al Revistei „Salonul literar”, editată de Liga scriitorilor vrânceni, jurnalist), Coman Ioana Lăcrămioara (redactor-șef al revistei CuzaVodă47).
Pentru creativitate, stil, originalitate și pasiunea pentru scris au fost răsplătiți cu premii toți concurenții, iar clasamentul în urma notelor juraților a arătat astfel:
Locul I – Gurău Eliza Alexandra, clasa a XI-E
Locul II – Dobrin Mara-Eliza, clasa a IX-a F
Locul III – Duma Simina Ioana, clasa IX-a E
Locul III – Țandără Sergiu Andrei, clasa a XII-a E
– Mențiune – Nechifor Teodora, clasa a IX-a F
– Mențiune – Nicoara Roxana Ioana, clasa a X-a C
– Mențiune – Pîrlea Andreea Alexandra, clasa a X-a E
– Mențiune – Chicoș Alexandra, clasa a XI-a D

De asemenea, elevii de clasa a XII-a, care au fost redactori ai revistei online CuzaVodă47, au primit câte o diplomă de recunoștință pentru cei patru ani de implicare în activitatea revistei. Elevii care au activat în cadrul revistei Colegiului Cuza și își încheie anul acesta activitatea în redacție este formată din:

Redactori: Boboc Daria Maria, Dima Alessia, Hînguleșteanu Mihaela Cătălina, Obodariu Flavia-Maria, Olaru Denisa Oana, Țandără Sergiu Andrei;
Redactori web: Negoiță Ionelia Alexandra, Apostu Răzvan George, Mateescu Andrei Alexandru.
Reprezentanții unității de învățământ au transmis că, ”înainte de a pleca, redactorii noștri își vor ascuți pentru ultima dată penițele și vor scrie articole care vor apărea în cadrul revistei, într-o rubrică specială, numită ,,Absolvenți”. Vă invităm să le citiți înainte ca aceștia să lasă condeiul jos din mănă, ca elevi ai CNAIC.” (sursa: Colegiul Cuza Focșani)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu