Concert de muzică clasică la Casa Memorială ”Alexandru Vlahuță” de la Dragosloveni

0
4042
Ne bucurăm să anunțăm deschiderea noului sezon #SoNoRoConac cu un concert de muzică de cameră organizat în grădina casei lui Alexandru Vlahuță, de la Dragosloveni, sâmbătă, 11 iulie, ora 19:00, unde publicul este invitat să asiste la un recital oferit de muzicienii Răzvan Popovici (violă), Maria Bîldea (harpă) și Ionuț Bogdan Ștefănescu (flaut). „În acest an, flautul, clarinetul sau harpa vor avea ocazia să permită sunetului vântului să fie și mai subtil perceput printr-un repertoriu diafan, transparent, plin de culoare și somptuozitate. Astfel, muzica lui Claude Debussy sau Stan Golestan, interpretată în grădinile caselor scriitorilor Alexandru Vlahuță și Mihail Sadoveanu, sau în curtea conacului compozitorului Dinu Lipatti, va încânta publicul și îl va transporta în acele timpuri, când cultura și arhitectura românească s-au bucurat de o perioadă deosebit de înfloritoare, perioadă de ale cărei roade ne bucurăm în continuare și pe care trebuie să le celebrăm cu fiecare ocazie” (Răzvan Popovici, inițiatorul turneului SoNoRo Conac).Accesul la concertele SoNoRo Conac este gratuit și se face pe bază de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii, în eveniment.
SoNoRo Conac este un proiect inițiat de Asociația Sonoro, cu sprijinul partenerului principal BRD – Groupe Société Générale, cu scopul de a intermedia contexte favorabile salvării unor monumente importante din patrimoniul românesc şi de a aduce în atenția publicului şi al autorităților remarcabile valori româneşti date uitării. (sursa: organizatori)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentForțele politice non-PSD sunt greu de unit peste tot în țară
Articolul următor”Finalizăm Canalul Siret – Bărăgan”, un proiect al Guvernului PNL care va fi pus în practică prin implicarea parlamentarilor liberali de Vrancea