miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateCine este misterioasa iubită a lui Marian Oprişan

Cine este misterioasa iubită a lui Marian Oprişan

oprisan si larisa

Întâiul burlac al judeţului, şeful Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, are, de un an, o nouă iubită. Larisa Maria Nădrag este o blondă focoasă pe care baronul de Vrancea o poartă pe la toate evenimentele publice şi nu ezită să o ţină de mână chiar şi când merge să taie panglici pe la diferite inaugurări. Se ştiu foarte puţine lucruri despre misterioasa blondă, asta pentru că Oprişan este discret când primeşte întrebări despre viaţa sa personală.  Maria Larisa a absolvit în urmă cu trei ani jurnalismul la Universitatea de Vest din Timișoara, fiind se pare o tipă studioasă, după ce în anul 2009 s-a aflat printre premiante la un concurs de lucrări având ca tematică securitatea şi cultura de securitate.

maria larisa

Oprişan – “inimă zburdalnică”

Oprişan a fost căsătorit cu Ofelia, relaţie din care a rezultat un copil, Mădălina, aceasta fiind majoră acum. Nenumăratele sale escapade şi firea sa vulcanică au făcut însă ca fosta sa soţie să renunţe la căsnicia cu primul om din judeţ, înaintând divorţ. După mai multe relaţii de scurtă durată, Oprişan s-a “cuplat” cu secretara sa, Lucreţia Dumbravă. Pe numele său de fată – Lucreţia Leuştean, aceasta a fost soţia şoferului lui Oprişan – Edi Dumbravă. Lucreţia s-a mutat în scurt timp în domeniul lui Oprişan de la Boloteşti, km. 25, însă nu a rezistat prea mult acolo, fiind nevoită să stea mai tot timpul fără amantul său, acesta fiind plecat destul de des, astfel că Lucreţia stătea cu mama baronului – Lucia Gherarde. Apropiaţii Lucreţiei ne-au dezvăluit, sub protecţia anonimatului, că aceasta a cedat psihic şi l-a părăsit. Unul dintre motivele pentru care bruneta a ales să ducă o viaţă liniştitiă, fără baron, este şi faptul că, în scurtele vizite ale acesteia într-un apartament de-al lui Oprişan din Bucureşti, găsea urmele chermezelor baronului.

Marian-Oprisan-si-eaOprişan îşi face veacul prin cluburile bucureştene

De câţiva ani, Oprişan nu mai dă prin Vrancea decât pe la inaugurări sau la unele şedinţe de CJ. În ultimii ani a făcut deliciul presei de scandal fiind surprins alături de primarul Constanţei, Radu Mazăre, prin cluburile din Mamaia, înconjuraţi de mai multe domnişoare. Ultima escapadă a acestuia a avut loc în urmă cu aproape o lună, când Oprişan s-a afişat într-un club din Bucureşti alături de controversatul om de afaceri Puiu Popoviciu şi de mai multe domnişoare.

maria larisa 1


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu